Montagebedrijven

Ook voor een montagebedrijf kan Brink Metaal interessant zijn. Wij denken graag met u mee als het gaat om maatwerk oplossingen van metaal. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking en kunnen verschillende producten voor u op maat maken, waaronder RVS-profielen. Denk hierbij aan U-profielen, hoekprofielen en Z-profielen. Maar ook voor aluminium dakkappen en dakdoorvoeren bent u bij ons op het juiste adres.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en leveren kwaliteit. Onze producten worden in onze eigen werkplaats gefabriceerd en wij zorgen voor de montage op de gewenste locatie.

Vragen?
Van-Asselt-25-LR
Gerealiseerde projecten

Van taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren tot stalen puien. Een balustrade tot stalen houtbak. Voor u of uw bedrijf. Brink Metaal denkt graag met u mee! Wij hebben al vele projecten afgerond. Ter inspiratie hebben wij diverse projecten voor u op een rij gezet. Vragen naar aanleiding van een project? Laat het ons weten!

Offerte aanvraag

Heb je vragen over deze tuin of ontvang je graag een offerte op maat? Dat kan, vul dit formulier in en we laten dan zo snel mogelijk van ons horen.