Openheid in de tuin

Brink Metaal heeft onlangs de glazen schuifdeuren gerealiseerd voor een prachtige tuinkamer. Deze tuinkamer is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de tuin. Met de glazen schuifdeuren kan de kamer volledig worden afgesloten of kan er juist voor worden gekozen om de deuren helemaal open te zetten en de kamer te integreren met de tuin. Brink Metaal heeft gezorgd voor een perfecte afwerking van de deuren, waardoor deze naadloos passen bij de rest van de tuinkamer. Het resultaat is een elegante en uitnodigende ruimte die het hele jaar door kan worden gebruikt.

Daklijsten en regenpijpen op maat

Passend bij de strakke stijl van deze woning heeft Brink Metaal de daklijsten op maat gemaakt. Daarnaast zijn de RVS regenpijpen zwart gecoat, zodat ook deze passen bij het huis. Zo denkt Brink Metaal mee en zet die extra stap om tot een mooi geheel te komen.

Balkonhek in Franse stijl

Dit stalen balkonhek aan de voorkant van deze woning, gerealiseerd door Brink Metaal, valt direct op door de contrasterende kleur, Franse stijl en de bijzondere vormen.

Stalen pui en bar

Brink Metaal heeft onlangs een stalen pui en bar gerealiseerd in een tuinkamer. De combinatie van het robuuste staal en de elegante afwerking zorgen voor een unieke uitstraling. De stalen pui zorgt voor veel lichtinval en geeft een ruimtelijk gevoel aan de tuinkamer. De bar sluit perfect aan bij het geheel en biedt de mogelijkheid om gezellig aan te borrelen. Dit project toont de veelzijdigheid van staal als materiaal en de nauwkeurigheid waarmee Brink Metaal te werk gaat.

Stalen keukenkastdeurtjes

De keuken van deze woning is een stalen deur en stalen keukenkastdeurtjes rijker. De stalen deur zorgt voor een open verbinding van de ruimtes, waardoor deze ruimer ogen. De stalen keukenkastdeurtjes vormen een eenheid met de rest van de keuken en zorgen ervoor dat de aandacht wordt getrokken naar deze kast.

Genieten in en van de tuin

Voor deze tuinkamer heeft Brink Metaal de glazen schuifdeuren gerealiseerd, die op verschillende manieren opengezet kunnen worden.

Zo zitten de bewoners beschut in de tuinkamer, maar blijft het open gevoel en de verbinding met de tuin behouden.

Staal en aluminium

Dit project laat de veelzijdigheid van Brink Metaal zien. Voor een vrijstaande woning zijn verschillende stalen deuren gerealiseerd. De woning is voorzien van stalen deuren in de keuken en hal. Ook in de kantoor- en speelkamerafscheiding zijn stalen deuren geplaatst. Daarnaast zijn de binnen- en buitenzijde van de woning afgewerkt met diverse soorten aluminium: zetwerkelementen, afwerkplinten, gootlijsten, kantpannen en lekdorpels. Ook heeft Brink Metaal de stalen constructie voor de carport gemaakt en geleverd. Het eindresultaat is een woning met, zowel aan de binnen- als buitenzijde, een strakke en eenduidige look.

Metalen oplossingen in één project

Brink Metaal realiseerde meerdere stalen producten en totaaloplossingen in één project. De klant zocht een veilige afscherming van het keldergat, een trapleuning, een balustrade en twee taatsdeuren.

In overleg met de klant werd het ontwerp gecreëerd en zie hier het resultaat. Volledig in stijl en tot tevredenheid van de klant, oordeelt u zelf...

Stalen puien en dubbele schuifdeur

Twee stalen puien in de veranda en een dubbele schuifdeur met zijlichten als afscheiding van de keuken naar de kamer. Dat was de opdracht van de klant. Een bezoek aan de klant waarin alle wensen en mogelijkheden worden doorbesproken is de volgende stap. Wij creëren het ontwerp en stemmen vervolgens nogmaals af met de klant. Brink Metaal maakt uiteindelijk het resultaat geheel volgens met ontwerp, monteert op locatie, zorgt voor perfecte afwerking en… weer een tevreden klant.

Oog voor detail

Een tafel, een dubbele taatsdeur met zijlichten en een vaste pui in de veranda. De wens van onze klant is dé leidraad in elke opdracht. Brink Metaal probeert soms net iets toe te voegen in overleg met de klant. Zie hier de vlakverdeling van de deur die qua zichtlijn doorloopt met de kastverdeling en de hoogte van de keuken. Brink Metaal heeft oog voor detail.

Uniek resultaat

Een salontafel met inschuifbare ronde bijzettafel, een eetkamertafel met zitvlak en een zuil. Zie hier speciale ontwerpen van Brink Metaal. Een uniek resultaat, dat elders niet wordt gevonden.

Volledig afsluitbaar

Een dubbele taatsdeur met speciale sluiting, een glazen schuifwand en een scharnierend raam met sluiting. Met deze producten van Brink Metaal wordt de veranda écht speciaal. De veranda is volledig afsluitbaar en kan worden gebruikt als afzonderlijke tuinkamer. Lekker warm als de zon erop schijnt. ’s Avonds met de heater aan is het zelfs in de winter lekker warm.

Stalen houtbak op maat

Een stalen houtbak met drie verdiepingen, een zeer unieke special. Een warme uitstraling naast een warme kachel, wat wilt u nog meer in de woonkamer? Brink Metaal biedt u een hartverwarmend resultaat.

BMU_dsc3775-Projecten-LR-115
Kindvriendelijke schuifdeur

Geen vingers meer tussen de deur? Kies dan zoals meerdere klanten ook voor een kindvriendelijke schuifdeur met een authentiek soft close railsysteem. De asymmetrische vlakverdeling maakt deze deur tot een prachtig geheel. De deur is ook uitgevoerd als scharnierdeur met handgreep tot aan de grond.

Qua uiterlijk vrijwel identiek aan de schuifdeur, qua werking identiek aan de klassieke scharnierdeur. Een aanrader voor een open en transparante sfeer in de woonkamer en -keuken. Zie de foto’s en oordeelt u zelf!

Ook mogelijk voor u als bedrijf!

Runt u een bedrijf in wat voor sector dan ook? Ook met u denken wij graag mee! Van een mooie stalen tafel voor in de kantine tot een plantenzuil voor bij de receptie. Van een simpele dorpel tot een complexe veiligheidsoplossing of stijlvolle metalen deuren, voor al uw vragen op het gebied van metaal heeft Brink Metaal de gouden tip voor een ijzersterke oplossing. 

Op maat en naar uw wens! Heeft u een vraag? Wilt u iets speciaals realiseren? Brink Metaal adviseert u graag!

Business to business
BMU_z6f4007-werkplaaats-LR-6
Contact
met Brink metaal

Wij hebben als Brink Metaal al jarenlang ervaring. Graag zouden wij onze vaardigheden in willen zetten bij het creëren van uw wensen. Laat u het ons weten wanneer u vrijblijvend meer informatie wilt? Wij denken graag met u mee!

Contact
BMU_z6f4087-werkplaaats-LR-25