Persoonlijk

Wij denken met u mee. Uw wensen en ideëen staan voorop. U heeft altijd persoonlijk contact met Brink Metaal. Op deze manier is het makkelijk communiceren, wel zo fijn toch?

BMU_z6f4035-werkplaaats-LR-12

Vakmanschap

Met onze jarenlange ervaring in de metaal weten wij wat wij doen. Van vakmanschap kan u spreken! Bekijk ook eens onze afgeronde projecten om te zien hoe wij ons vakmanschap vertalen in realiteit.

Inspiratie
BMU_z6f4019-werkplaaats-LR-10

Flexibel

Bij Brink Metaal is er veel mogelijk. Onze werkwijze is erg flexibel. U kan het maar niet bedenken of wij kunnen het voor u maken! Daarbij geldt dat de stalen deur of designitem van ú moet worden, en dus helemaal naar uw wens wordt gemaakt.

BMU_z6f4055-werkplaaats-LR-17
Gerealiseerde projecten

Van taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren tot stalen puien. Een balustrade tot stalen houtbak. Voor u of uw bedrijf. Brink Metaal denkt graag met u mee! Wij hebben al vele projecten afgerond. Ter inspiratie hebben wij diverse projecten voor u op een rij gezet. Vragen naar aanleiding van een project? Laat het ons weten!

Contact
met Brink metaal

Wij hebben als Brink Metaal al jarenlang ervaring. Graag zouden wij onze vaardigheden in willen zetten bij het creëren van uw wensen. Laat u het ons weten wanneer u vrijblijvend meer informatie wilt? Wij denken graag met u mee!

Contact
BMU_z6f4087-werkplaaats-LR-25