Knip- en zetwerk

Brink Metaal biedt verschillende diensten aan, waaronder knip- en zetwerk. Dit is een vorm van metaalbewerking, die valt onder plaatbewerking. Het buigen van een plaat in een profiel of zetting, een nauwkeurig klusje, is voor onze vakmannen geen probleem!

Wij bewerken onbehandeld plaatmateriaal van 0,7 mm t/m 6 mm. De materialen die wij onder andere bewerken zijn:

  • RVS
  • Aluminium
  • Zincor
  • Sendzimir verzinkt
  • Staal
  • Cortenstaal
  • Messing

Onze specialisten kunnen maatwerk leveren, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer informatie
BMU_z6f9329_knip-zetwerk_LR_9.jpg

Lasersnijden

Brink Metaal biedt een uitgebreide laser snijddienst voor diverse toepassingen. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark waarmee diverse materialen - zoals staal, aluminium, RVS en messing - nauwkeurig en efficiënt gesneden kunnen worden. Het laser snijden is geschikt voor zowel kleine als grote series, en biedt tal van mogelijkheden voor custom-made producten. Door de geavanceerde technologie en expertise van het Brink Metaal team, kan er snel en nauwkeurig worden gewerkt. Brink Metaal biedt hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen.

Meer informatie
IMG_0516.jpg

Walsen

Brink Metaal biedt professionele walsdiensten voor de creatie van gebogen plaatwerk in verschillende materialen zoals staal, RVS, aluminium en messing. Het bedrijf heeft een modern machinepark en professioneel opgeleide medewerkers die het walsproces op de meest efficiënte en nauwkeurige manier kunnen uitvoeren. Brink Metaal kan zowel kleine als grote productiebatches aan, van eenvoudige hoeken tot complexe krommingen, en is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte plaatwerk onderdelen. Met de hoge kwaliteitsstandaarden en snelle productie bij Brink Metaal, is het bedrijf de ideale partner voor al uw walswerkzaamheden.

Meer informatie
BMU_z6f3994-werkplaaats-LR-3

Halffabricaten

Brink Metaal biedt uitgebreide mogelijkheden om hoogwaardige halffabrikaten te vervaardigen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in diverse sectoren zoals machinebouw, interieurbouw en constructie. Het bedrijf heeft een modern machinepark met geavanceerde machines om halffabrikaten te produceren zoals plaatwerk en profielen van verschillende materialen zoals staal, RVS en aluminium. Het team bij Brink Metaal is ervaren en deskundig op het gebied van het produceren van halffabrikaten en streeft ernaar om altijd efficiënt en nauwkeurig te werken om aan de behoeften van elk project te voldoen. Met de hoge kwaliteitsstandaarden en snelle levering van Brink Metaal, kunt u vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer informatie
BMU_Z6F6675_werkplaats_LR_5.jpg

Laswerk

Brink Metaal is gespecialiseerd in verschillende lastechnieken en biedt een breed scala aan laswerkzaamheden voor zowel kleine als grote projecten. Het bedrijf heeft ervaren en gecertificeerde lassers die gewend zijn om op professionele wijze te werken met diverse materialen zoals staal, RVS en aluminium. Brink Metaal is uitgerust met geavanceerde lasapparatuur, geschikt voor TIG en MIG/MAG laswerk, om bijzonder efficiënt en precies te kunnen werken. Of u nu op zoek bent naar eenvoudig of complex laswerk, Brink Metaal biedt hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Meer informatie
BMU_Z6F6703_werkplaats_LR_13.jpg
Gerealiseerde projecten

Van taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren tot stalen puien. Een balustrade tot stalen houtbak. Voor u of uw bedrijf. Brink Metaal denkt graag met u mee! Wij hebben al vele projecten afgerond. Ter inspiratie hebben wij diverse projecten voor u op een rij gezet. Vragen naar aanleiding van een project? Laat het ons weten!

Contact
met Brink metaal

Wij hebben als Brink Metaal al jarenlang ervaring. Graag zouden wij onze vaardigheden in willen zetten bij het creëren van uw wensen. Laat u het ons weten wanneer u vrijblijvend meer informatie wilt? Wij denken graag met u mee!

Contact
BMU_z6f4087-werkplaaats-LR-25