Business to business

Brink Metaal kenmerkt zich in het ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van metaalbewerking. Met onze jarenlange ervaring zetten wij ons in voor het bewerken van staal, roestvrijstaal, cortenstaal en aluminium voor onder andere bouwbedrijven, montagebedrijven, hoveniers en collega-metaalbedrijven. 

Denk hierbij aan aluminium afwerklijsten, lekdorpels, nokstukken, cortenstalen bloembakken, tuinafscheidingen, brievenbussen, roestvrijstalen wasbakken, afwerklijsten, enzovoorts.

Contact
BMU_dsc3664-Projecten-LR-99

Onze werkwijze

  • Inmeten 
  • Fabricage in eigen werkplaats
  • Conserveren (verzinken, coaten of spuiten) 
  • Montage op uw locatie
     

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen. Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

BMU_z6f4019-werkplaaats-LR-10
Stalen deur of schitterend designitem?

Bent u op zoek naar een flexibele wand voor in de kantine, of wilt u een ruimte afsluiten zonder lichtval te verliezen, kies dan voor een glazen schuifwand! Het interieur van uw bedrijf mooier maken met designstaal?

Denk aan een bar, tafel of zuil, Brink Metaal maakt het voor u! Wij denken graag mee met uw wensen en ideeën, laat ons deze gerust weten!

Wie zijn wij?

Brink Metaal heeft jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking. U vraagt en wij denken mee, ontwerpen en creëren alle mogelijke producten van metaal. Brink Metaal houdt van specialistisch werk, in de breedste zin van het woord. Wij houden van zowel standaard als buitengewone projecten. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

 

Over ons
BMU_z6f4038-werkplaaats-LR-13
Gerealiseerde projecten

Van taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren tot stalen puien. Een balustrade tot stalen houtbak. Voor u of uw bedrijf. Brink Metaal denkt graag met u mee! Wij hebben al vele projecten afgerond. Ter inspiratie hebben wij diverse projecten voor u op een rij gezet. Vragen naar aanleiding van een project? Laat het ons weten!

Offerte aanvraag

Wij hebben als Brink Metaal al jarenlang ervaring. Graag zouden wij onze vaardigheden in willen zetten bij het creëren van uw wensen! Laat u het ons weten wanneer u vrijblijvend meer informatie wilt of wanneer u een offerte op maat wenst? Wij denken graag met u mee!

Vul dit formulier in, wij laten zo snel mogelijk van ons horen!

BMU_z6f4087-werkplaaats-LR-25